Hakeutuminen

Miten pääsen asukkaaksi? Miten saan läheiseni asukkaaksi? Keneltä saan lisätietoja asumiseen liittyen? Näihin kysymyksiin löytyy lisätietoa tältä sivulta.

Kun hakeudutaan senioritukiasumiseen, ota yhteyttä johtajaan Paula Kokkoseen ja sovi käynti kotiin tutustuaksesi. Voit halutessasi täyttää hakemuksen (pdf-muodossa) selaimessa ja tulostaa. Voit myös tulostaa hakemuksen ja täyttää sen käsin. Hakemus voidaan täyttää myös kodissa johtajan kanssa. Täytetyt hakemuslomakkeet toimitetaan liitteineen kodinjohtajalle. Päätös asukkaaksi pääsemisestä saadaan pikaisesti.

Kodilla on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen eli intervalliasumiseen. Tällaisen asumisen kesto sovitaan erikseen ja on yksilöllinen vuorokaudesta useampaan kuukauteen. Intervalliasumisen huoneet ovat kalustettuja eli asukas tarvitsee vain henkilökohtaiset tarvikkeensa mukaansa. Huoneen perushintaan kuuluu turvapuhelin, yleinen tuki ja apu, täysihoito ja sairaanhoitajan konsultointi. Huoneeseen tulevasta tai muutoin erikoisavusta laskutetaan erikseen kodin palveluhinnaston mukaisesti.

Ympärivuorokautiseen hoivaan eli tehostettuun hoivaan on kodilla myös asuntoja. Tehostettuun hoivaan voi tulla kunnan maksusitoumuksella tai palvelusetelillä tai itse maksaen. Tällaisesta asumisesta voit sopia myös suoraan Paula Kokkosen kanssa tai esim. kaupungin edustajan palveluohjaaja Janika Karimäen( puh. 040 540 3280, jonka avulla saadaan halutessanne palvelusetelianomus vireille.

Kaikissa asumismuodoissa voidaan ottaa suoraan yhteyttä johtajaan
Paula Kokkoseen 050 505 2721.