Hakeutuminen

Miten pääsen asukkaaksi? Miten saan läheiseni asukkaaksi? Keneltä saan lisätietoja asumiseen liittyen?

Kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan Sastamalakodin toiminnanjohtajaan Milla Musakkaan. Hänet tavoitat parhaiten arkisin klo.8-16 välillä puhelimitse numerosta 050 - 505 2721. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen milla.musakka@sastamalakoti.fi. Tai ainahan voit poiketa paikan päälle tutustumaan talon aktiiviseen toimintaan.

Jos olet kiinnostunut senioritukiasumisesta, voit jo suoraan täyttää senioritukiasumisen hakemuksen (pdf-muodossa) selaimessa ja tulostaa. Voit myös tulostaa hakemuksen ja täyttää sen käsin. Hakemus voidaan täyttää myös kodissa johtajan kanssa. Täytetyt hakemuslomakkeet toimitetaan liitteineen kodinjohtajalle. Päätös asukkaaksi pääsemisestä saadaan pikaisesti.

Kodilla on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen eli intervalliasumiseen. Tällaisen asumisen kesto sovitaan erikseen yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan,  ja vaihtelee vuorokaudesta useampaan kuukauteen. Intervalliasumisen huoneet ovat kalustettuja eli asukas tarvitsee mukaansa vain henkilökohtaiset tarvikkeensa. Huoneen perushintaan kuuluu turvapuhelin, yleinen tuki ja apu, täysihoito ja sairaanhoitajan konsultointi. Huoneeseen tuotettavista hoivapalveluista laskutetaan erikseen kodin palveluhinnaston mukaisesti.

Sastamalakodissa tarjotaan myös tehostettua palveluasumista eli ympärivuorokautista hoivaa. Tehostettuun palveluasumiseen voi tulla kunnan maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itse maksaen. Tällaisesta asumisesta voit sopia myös suoraan Milla Musakan kanssa tai esim. kaupungin palveluohjaajien välityksellä.