Hakeutuminen

Miten pääsen asukkaaksi? Miten saan läheiseni asukkaaksi? Keneltä saan lisätietoja asumiseen liittyen?

Kaikissa asumiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan Sastamalakodin sosionomiin Tiia Mäenpäähän. Hänet tavoitat parhaiten arkisin klo 8–15 välillä puhelimitse numerosta 050–527 6726. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen tiia.maenpaa@sastamalakoti.fi. Olet myös aina tervetullut tutustumaan talon aktiiviseen toimintaan.

Jos olet kiinnostunut senioritukiasumisesta, voit jo suoraan täyttää senioritukiasumisen hakemuksen (pdf-muodossa) selaimessa ja tulostaa. Voit myös tulostaa hakemuksen ja täyttää sen käsin. Hakemus voidaan täyttää myös kodissa sosionomin kanssa. Täytetyt hakemuslomakkeet toimitetaan liitteineen sosionomille. Päätös asukkaaksi pääsemisestä tehdään mahdollisimman pikaisesti.

Kodilla on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen eli intervalliasumiseen. Tällaisen asumisen kesto sovitaan erikseen yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan, ja kesto vaihtelee vuorokaudesta useampaan kuukauteen. Intervalliasumisen huoneet ovat kalustettuja eli asukas tarvitsee mukaansa vain henkilökohtaiset tarvikkeensa. Huoneen perushintaan kuuluu turvapuhelin, yleinen tuki ja apu, täysihoito ja sairaanhoitajan konsultointi. Huoneeseen tuotettavista hoivapalveluista laskutetaan erikseen kodin palveluhinnaston mukaisesti.

Sastamalakodissa tarjotaan myös tehostettua palveluasumista eli ympärivuorokautista hoivaa. Ympärivuorokautiseen palveluasumiseen voi tulla kunnan maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itse maksaen. Tällaisesta asumisesta voit sopia myös suoraan toiminnanjohtajan Milla Musakan kanssa (p. 050 505 2721) tai esim. Pirkanmaan hyvinvointialueen palveluohjaajien välityksellä.